connecting cars
Gratis intake

FAQ

Dit zijn de meest gestelde vragen:

Nee! Hello Mobility maakt gebruik van de data die jouw huidige telematica leverancier al verzamelt. Via een API koppeling die we met jouw toestemming met jouw telematica leverancier opzetten lezen wij data in welke wij verrijken via ons algoritme zodat jij de rijgedrag scores in 1 helder dashboard kunt zien. Wat wel belangrijk is om te weten: De data kwaliteit die wij bij jouw telematica leverancier ophalen moet kwalitatief zo hoog mogelijk zijn (hoogfrequent) Hoe beter de data, hoe beter de rijscore en de voorspellende waarde. Mocht jouw data nog niet hoogfrequent zijn, dan kan je dit bij een aantal telematica providers tegen extra kosten aanpassen. Deze iets hogere kosten leveren je veel betere data op waar je veel beter op kunt sturen.

1 jaar, en daarna maandelijks opzegbaar. 

Je betaalt een bedrag per voertuig per maand.

Ja. Minimaal 20 voertuigen.

Dat ligt natuurlijk per klant verschillend. Echter wat wij zien over onze klanten: -20% schade in jaar 1, -10% in jaar 2 en -10% in jaar 3. Qua brandstof zien we besparingen in het eerste jaar tussen de 0,5 en 2,5% en in het 2de jaar nog eens 2,5% brandstofbesparing. Met deze cijfers is de businesscase voor Hello Mobility dus snel gemaakt.

Schadepreventie is het resultaat van een doel, een plan en beleid dat jij samen met de coach bepaalt. Samen met de coach stellen we een plan op en vormen dit plan om in beleid. Er zullen dus dingen moeten veranderen in de organisatie. Want schadepreventie gaat niet vanzelf en als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg. De coach legt samen met jou kritische succesfactoren vast die jij zelf in je bedrijf moet veranderen met behulp van de coach. De inzet komt dus van 2 kanten.

We maken gebruik van data die al verzameld wordt door reeds aanwezige telematica in de voertuigen. Wij verrijken deze data met technologie en slimme algoritmes zodat we de rijstijl in een rijgedrag score kunnen omzetten. De data biedt je de mogelijkheid om onveilig rijgedrag vroegtijdig te signaleren zodat je je medewerker kunt helpen om beter te worden. Vanzelfsprekend zijn we een ISO27001 gecertificeerde organisatie.

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op

Hello Mobility koppelt momenteel met de volgende Telematica Providers:

Staat jouw telematica leverancier hier nog niet tussen? Neem contact met ons op!