connecting cars
Gratis intake

Hoe werkt het?

Van data naar doelgerichte acties

Met Hello Mobility krijg je inzicht in de resultaten van jouw gehele wagenpark. Via datagedreven coaching en procesverbetering helpen we je aan minder schade, lagere kosten en een duurzamer rijdend wagenpark.

Dit is hoe het werkt:

Rapportage

Elke maand een uitgebreide management rapportage en vier keer per jaar bespreekt de Hello Mobility Coach deze rapportage persoonlijk met de onderneming.

De Hello Mobility Coaches komen bij veel bedrijven over de vloer met dezelfde uitdagingen waar jij mee te maken hebt. Zij weten wat werkt en wat niet werkt. Kennis is voorsprong.

Teams

Samen kom je verder. Als je teams maakt die samen een doel hebben ontstaat er groepsgevoel en werk je samen naar een doel toe.

Stel je voor: elke maand heb je als team het doel om samen tot een rijscore van 8,5 te komen zonder schade. Als je dit haalt is er een beloning voor het hele team. Elke maand start deze uitdaging opnieuw.

Scores

Je rijgedrag-score verbeteren.

Je kunt je scores verder vebeteren door e-learning trainingen te doorlopen op het gebied van veilige en verantwoorde verkeersdeelname en mindset.

Met Hello Mobility bespaar je gegarandeerd op je schadelast, CO₂ uitstoot, brandstof en onderhoudskosten.

Hello Mobility koppelt momenteel met de volgende Telematica Providers:

Staat jouw telematica leverancier hier nog niet tussen? Neem contact met ons op!