connecting cars
Gratis intake
Terug naar blog
Hello Mobility onderdeel van uitbreiding wagenparkverzekering Nationale-Nederlanden

Hello Mobility onderdeel van uitbreiding wagenparkverzekering Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden breidt vanaf dit najaar haar zakelijke wagenparkverzekering uit van maximaal 50 voertuigen tot maximaal 250 voertuigen en biedt daarbij standaard de dienst: Hello Mobility aan. Deze uitbreiding past bij de missie van de verzekeraar om de verzekerbaarheid van wagenparken te verbeteren. Door Hello Mobility als embedded service aan de dienstverlening toe te voegen, helpt Nationale-Nederlanden haar klanten bij het veiliger maken en verduurzamen van wagenparken.   

Inzicht in rijgedrag en grip op risico’s 
In 2014 is Nationale-Nederlanden gestopt met het verzekeren van wagenparken groter dan 50 voertuigen, omdat dit door de grote prijsdruk verlieslatend was. In de afgelopen jaren heeft Nationale-Nederlanden gewerkt aan datagedreven schadepreventie en intensieve coaching van ondernemers, om rijgedrag inzichtelijk te maken, schades te voorkomen en het wagenpark te verduurzamen. Deze aanpak, in samenwerking met Hello Mobility, heeft bewezen dat er een goed gewaardeerde, duurzame en rendabele propositie neergezet kan worden, waardoor Nationale-Nederlanden heeft besloten om nu ook weer wagenparken tot 250 voertuigen te verzekeren. De uitgebreide wagenparkverzekering van Nationale-Nederlanden verzekert alle personenauto’s, bestelauto’s, vrachtauto’s en aanhangers op één polis. 

Datagedreven schadepreventie en coaching 
Veel ondernemers staan voor uitdagingen op gebied van risicomanagement, steeds verder stijgende brandstof- en energiekosten en verduurzaming van hun wagenpark. Met Hello Mobility biedt Nationale-Nederlanden haar klanten de handvatten om deze uitdagingen aan te gaan. 

Hello Mobility biedt inzicht in het rijgedrag door rijgedragdata te verrijken met relevante weer- en verkeersdata en hiermee het gedrag in de juiste context te plaatsen. Een Hello Mobility-coach helpt wagenparkbeheerders en ondernemers deze data om te zetten naar verbeterkansen en doelgerichte acties. De eveneens beschikbare Hello Mobility-app geeft chauffeurs inzicht in hun eigen rijgedrag en leert hen hoe zij nog veiliger en verantwoorder kunnen deelnemen aan het verkeer.  

Samenwerking waar iedereen baat bij heeft 
De uitbreiding van de samenwerking tussen Hello Mobility en Nationale-Nederlanden is een mooie stap in wagenparken veiliger en duurzamer te maken; chauffeurs worden geholpen bij een nog veiligere rijstijl, ondernemers besparen kosten en maken hun wagenpark actief onderdeel van duurzaam ondernemen.  

Hello Mobility koppelt momenteel met de volgende Telematica Providers:

Staat jouw telematica leverancier hier nog niet tussen? Neem contact met ons op!