connecting cars
Gratis intake

Het coaching dashboard

Inzicht in jouw gehele wagenpark

Schadepreventie is een continu proces en geen eenmalige actie. Het Hello Mobility Dashboard geeft inzicht in rijgedrag en levert een voorspellende waarde.

iPad mockup dashboard

Inzicht

De data uit het dashboard stelt jou en de coach in staat beleid uit te rollen en doelgerichte acties te implementeren. Tevens geeft het dashboard aan wanneer de rijstijl van iemand afwijkt ten opzichte van zijn eerdere rijstijl. Zo kan je je medewerker op tijd hulp aanbieden en voorkom je problemen.
Het dashboard geeft je inzicht op vloot-, team-, afdeling-, hub- en individueel niveau. Immers, een effectief schadepreventiebeleid gaat uit van een doel, een plan, beleid en slim gebruik van data.

Aanvullende dienstverlening

We helpen je graag met het uitrollen van een succesvol programma rondom veilig en verantwoord rijden. Zo gaat een veiligheidscultuur binnen jouw bedrijf echt leven en straal je dit ook echt uit.

service 1 icon

Training, opleiding, consultancy
Graag helpen we je met het trainen en opleiden van inwerkcoaches, mentorchauffeurs. Leren we je hubmanagers hoe zij de data moeten interpreteren en kan je de coaches meer uren inzetten als je extra handen nodig hebt.

We kunnen enerzijds trainingen verzorgen voor chauffeurs, maar we brengen je ook graag de kennis over hoe je zelf je eigen trainers opleidt. Wij helpen je dan graag om te zorgen dat je eigen trainers competent blijven en doorlopend worden bijgeschoold.
service 2 icon

Digitale Trainingen
Ook kunnen we je helpen met het maken van interne digitale trainingsprogramma's om je chauffeurs doorlopend van nieuwe kennis en inzichten te voorzien.

We hebben een eigen video-productie en marketing team en we kunnen je snel helpen met pakkende trainingen geheel in jouw eigen huisstijl.
service 3 icon

Roadsafety Marketing
Wij zijn er van overtuigd dat interne marketing helpt om jouw doelstelling rondom veilig en verantwoord rijden te realiseren! Daar helpen wij je graag mee.

Ons marketing en content team helpt jou graag om verassende, pakkende, inspirerende en soms confronterende content te maken die mensen aanzet tot verandering van gedrag. Roadsafety is marketing too, zullen wij dat samen bewijzen?
service 4 icon

Chauffeurs coaching
Onze chauffeurs coaches bellen periodiek de chauffeurs en bespreken het rijgedrag uit het dashboard. We behalen hiermee een fors meetbare verbetering in het rijgedrag.

Wat je aandacht geeft groeit. In plaats van een geautomatiseerd bericht wordt je periodiek gebeld door de Hello Mobility Chauffeurs coach die naar je luistert en op basis van individuele rijscores gerichte coaching geeft om van goed naar geweldig te gaan.

Weten hoe het volledige Hello Mobility proces er uit ziet?

Hello Mobility koppelt momenteel met de volgende Telematica Providers:

Staat jouw telematica leverancier hier nog niet tussen? Neem contact met ons op!