070 513 07 88 Log in

Werkwijze

Dashboard

Inzicht in besparingskansen

Het gezegd “meten is weten” is nog nooit zo waar geweest. Overal verzamelen we data, maar alleen verzamelen biedt weinig meerwaarde. Hello Mobility bekijkt welke meetapparatuur al aanwezig is in uw voertuigen. De resultaten van deze meetapparatuur voegen we samen tot één overkoepelend dashboard. Zo heeft u in één oogopslag inzicht en overzicht in de resultaten van uw wagenpark.

Heeft u nog geen meetapparatuur in uw voertuigen dan helpt Hello Mobility bij de selectie en aanschaf van de apparatuur.

Coaching

Coaching om de besparing te verzilveren

U krijgt een persoonlijke coach die u bij het verbetertraject helpt. Allereerst bepaalt u met uw coach wat voor doelen u wil bereiken met Hello Mobility. Als de meetapparatuur is aangesloten maakt uw coach een eerste analyse van de huidige resultaten van uw wagenpark. Vervolgens bespreekt u samen hoe u het verbetertraject gaat realiseren binnen uw bedrijf. Uw coach maakt meerdere afspraken met u om u te begeleiden in dit traject.

Op deze manier komt u op een prettige en constructieve wijze telkens dichterbij uw doelstellingen.

Apps

Leuke tooling om de verandering te borgen

Ook uw chauffeurs krijgen direct ondersteuning. Uw chauffeurs ontvangen tips om hun rijgedrag nog verder te verbeteren. De eigen score wordt getoond maar ook de score ten opzichte van de collega’s en van de vloot in totaal.

Samen kosten verlagen en voorspellen?

Laat uw gegevens achter voor een gratis intake gesprek.
Hello Mobility is altijd slechts één telefoontje van u vandaan. Ook nu.
070 513 07 88