connecting cars
Gratis intake

Hello Mobility

Over ons

Hello Mobility is ontstaan vanuit de behoefte om ondernemers te helpen de resultaten van hun wagenpark te verbeteren en duurzamer te werken. Tegelijkertijd willen we Nederland veiliger maken.

Het Team

Han Arts Han Arts

Han Arts

CCO

Jan Willem Lambregtse Jan Willem Lambregtse

Jan Willem Lambregtse

Business Consultant

Jeroen Bruinooge Jeroen Bruinooge

Jeroen Bruinooge

CEO

Jordy Vredeveld Jordy Vredeveld

Jordy Vredeveld

Editor & Motion Graphic Designer

Nina Klooster Nina Klooster

Nina Klooster

Head of operations

Mauro Jonker Mauro Jonker

Mauro Jonker

Planner

Simone Krieger Simone Krieger

Simone Krieger

Learning & Training specialist

Rene Nobels

Rene Nobels

Hello Mobility Coach

Anouk Zwart Anouk Zwart

Anouk Zwart

Business Consultant

Ook impact maken bij Hello Mobility?

Bekijk onze vacatures
Morris van der Elst

Morris van der Elst

E-learning Producer

Martijn Stolwijk Martijn Stolwijk

Martijn Stolwijk

Projectmanager

Coen van Gorkom Coen van Gorkom

Coen van Gorkom

Business Controller

Himanshu Gautam Himanshu Gautam

Himanshu Gautam

CTO

Dennis Veltman Dennis Veltman

Dennis Veltman

Business Consultant

Jeroen Plooij Jeroen Plooij

Jeroen Plooij

Mendix Developer

Sonny van Rein Sonny van Rein

Sonny van Rein

Mendix Developer

Hanne Louiset Hanne Louiset

Hanne Louiset

Marketing Manager

Naomi Peeman Naomi Peeman

Naomi Peeman

Productie Assistent

“We combineren mens, technologie, data & marketing om het aantal werkgerelateerde verkeersongevallen terug te dringen naar 0”

Wist je dat een verkeersongeval doodsoorzaak nummer één is op de werkvloer? Wij maken daar een eind aan. Klinkt ambitieus, maar als we eens kijken naar het aantal acceptabele verkeersongevallen binnen jouw bedrijf? Jouw collega’s? Jouw gezin? Exact. Wij streven naar nul werkgerelateerde verkeersongevallen en we gaan door tot we dit bereikt hebben.

"A goal without a plan is just a wish". Samen met onze klanten, medewerkers en onze aandeelhouder bouwen we hard aan dé oplossing om schade en ongelukken in het verkeer te voorkomen. We werken samen met de grootste namen die net als wij de ambitie hebben om impact te maken en daarom gaat het ons samen met onze klanten lukken om onze doelen te realiseren. Roadsafety is a businesscase.

Technologie en systemen die rij-taken van bestuurders overnemen, zien wij als een enorme kans. Wij zetten die technologie, onze data én roadsafetymarketing in om verkeersgedrag te beïnvloeden van automatisme naar bewust gedrag.

Met onze data voorspellen én voorkomen we uiteindelijk verkeersongevallen in het werkverkeer en komen we elke dag dichter bij onze ultieme droom: een wereld zonder werkgerelateerde verkeersongevallen.

De dienstverlening Hello Mobility zorgt altijd voor beter rijgedrag, wat resulteert in lagere kosten en verhoging van de verkeersveiligheid.

Mijlpalen die we gepasseerd zijn

Oprichting

2019

Oprichting

Hello Mobility wordt binnen Sparklab, het innovatielab van Nationale Nederlanden uitgerold onder leiding van Tom Rodenburg. 2019

Eerste klanten

2019

Eerste klanten

De eerste klanten gaan gebruik maken van Hello Mobility en zien een aanzienlijke rijgedragverbetering. 2019

Meer dan 4.000 gebruikers

2020

Meer dan 4.000 gebruikers

ruim 1 jaar na oprichting maakt Hello Mobility het rijgedrag inzichtelijk van meer dan 4.000 voertuigen per maand. 2020

Onderdeel van The RoadsafetyLAB

2021

Onderdeel van The RoadsafetyLAB

Nationale Nederlanden brengt Hello Mobility onder bij The RoadsafetyLAB. Hello Mobility is binnen The RoadsafetyLAB het label voor transport, logistiek, personenvervoer en lastmile delivery. 2021

Aanrijdingen voorkomen

2022

Aanrijdingen voorkomen

De hoeveelheid rijgedrag data maakt dat het hello Mobilty dashboard een voorspellende waarde heeft en we in feite kunnen voorspellen dat bepaald rijgedrag bij niet ingrijpen tot aanrijdingen leidt. Hiertoe breiden we het team uit met data analisten en eigen programmeurs. 2022

We denken in oplossingen

We helpen onze klanten niet door te blijven terugkijken naar negatieve resultaten, maar focussen op de toekomst en zetten die data om in positieve en pragmatische oplossingen.

We zijn pragmatisch

Korte sprints van plan-do-check-act om snel van onze klanten en van de data te leren. Door vragen te stellen aan elkaar kom je echt tot de oplossing die bij de bedrijfsomstandigheden van de klant passen.

We geloven in positieve gedragsbeïnvloeding

Niemand maakt met opzet fouten in het verkeer, maar met een goede opzet kun je fouten en ongelukken voorkomen. Positief stimuleren van gewenst gedrag is ons uitgangspunt.

We stellen mens en technologie centraal

We maken slim gebruik van data en technologie en combineren die met de onmisbare, menselijke kennis van onze coaches en trainers. Het één kan niet zonder het ander, is complementair, synergetisch en maakt verkeersveiligheidsoplossingen in alle opzichten compleet.

We stoppen nooit

De infrastructuur verandert, mobiliteit verandert, de kwaliteit van data neemt met de dag toe en voertuigen worden steeds slimmer. Het is onze ambitie om elke technologische (r)evolutie in te zetten en daarmee dichterbij onze missie te komen: een wereld met nul werkgerelateerde verkeersongevallen.

Een team van specialisten staat voor je klaar

Bij Hello Mobility werken we met vakspecialisten die de juiste kennis en expertise in huis hebben. Ze adviseren je graag over de mogelijkheden die er zijn om de verkeersveiligheid van jouw medewerkers te verhogen en de wagenparkkosten te verlagen.

Hello Mobility koppelt momenteel met de volgende Telematica Providers:

Staat jouw telematica leverancier hier nog niet tussen? Neem contact met ons op!