connecting cars
Gratis intake
Terug naar blog
MS Amlin gaat voor wagenparkpreventie samenwerken met Hello Mobility

MS Amlin gaat voor wagenparkpreventie samenwerken met Hello Mobility

Sinds deze zomer biedt MS Amlin samen met het label Hello Mobility preventieondersteuning op het gebied van wagenparken. “Daar zijn wij enorm trots op”, zeggen Erwin van Tol, Lead Underwriter Fleet bij MS Amlin (links op de foto) en Tom Rodenburg, medeoprichter en coach bij Hello Mobility (rechts op de foto).

Wagenparkresultaten verbeteren en Nederland veiliger maken op de weg

Volgens Van Tol sluit de filosofie van Hello Mobility goed aan op die van MS Amlin. Namelijk gezamenlijke resultaten van wagenparken verbeteren en Nederland veiliger maken op de weg. Gezamenlijk kunnen wij onze klanten een nog hogere kwaliteit van dienstverlening bieden en hen veilig de weg op laten gaan. Met de tools en ondersteuning die Hello Mobility ons en onze klanten biedt, houden wij risico’s verzekerbaar. Aanvullend kunnen klanten ook nog kostenbesparingen realiseren.

Bewustwording creëren en datagedreven coaching

Tot begin 2021 werkte MS Amlin met een eigen preventiespecialist. Met uitgebreide analyses, chauffeurslezingen, gesprekken met planners, wagenparkbeheerders en Human Resources creëerden wij een hogere mate van bewustwording bij de klant. De resultaten logen er niet om. Veelal constateerden wij fors minder schades en ongelukken.

“Hello Mobility werkt ook via deze bewezen methode”, zegt Rodenburg. Namelijk het vragen van bewustwording door de hele keten bij de klant. Van de ondernemer zelf, Human Resources tot chauffeur. Daarin gaat Hello Mobility nog een stapje verder. Zij combineert haar dienstverlening met data. Met datagedreven coaching streeft zij niet alleen naar een veiliger, maar ook een schoner en efficiënter wagenpark. “Een aanpak die wat ons betreft helemaal van deze tijd is”, volgens Van Tol.

Hello Mobility kent haar oorsprong in Sparklab, het innovatielab van Nationale-Nederlanden. Eerder dit jaar is Hello Mobility een strategisch partnerschap aangegaan met VVCR-Prodrive. MS Amlin is de eerste verzekeraar die direct en structureel gaat samenwerken met Hello Mobility. “Dat maakt deze samenwerking voor ons extra bijzonder”, aldus Van Tol en Rodenburg.

Hello Mobility koppelt momenteel met de volgende Telematica Providers:

Staat jouw telematica leverancier hier nog niet tussen? Neem contact met ons op!