connecting cars
Gratis intake

FAQ

Dit zijn de meest gestelde vragen:

Nee! Hello Mobility maakt gebruik van de data die jouw huidige telematica leverancier al verzamelt. Via een API koppeling die we met jouw toestemming met jouw telematica leverancier opzetten lezen wij data in welke wij verrijken via ons algoritme zodat jij de rijgedrag scores in 1 helder dashboard kunt zien. Wat wel belangrijk is om te weten: De data kwaliteit die wij bij jouw telematica leverancier ophalen moet kwalitatief zo hoog mogelijk zijn (hoogfrequent) Hoe beter de data, hoe beter de rijscore en de voorspellende waarde. Mocht jouw data nog niet hoogfrequent zijn, dan kan je dit bij een aantal telematica providers tegen extra kosten aanpassen. Deze iets hogere kosten leveren je veel betere data op waar je veel beter op kunt sturen.

1 jaar, en daarna maandelijks opzegbaar. 

Je betaalt per voertuig een bedrag per maand inclusief gebruik van de chauffeursapp voor  1 chauffeur. Bij meerdere bestuurders per voertuig betaal je € 0,99 per gebruiker per maand voor de app, als je hier gebruik van maakt.

Ja. We werken samen met diverse verzekeraars en assurantie tussenpersonen en we koppelen ons dashboard met vrijwel elke TSP (Telematica Service Provider). We hebben gewoon 1 helder doel: Jouw onderneming helpen met het reduceren van de schadelast en daarmee het vergroten van de verkeersveiligheid en het verlagen van de kosten van jouw wagenpark. Gewoon goed werk leveren zodat wij jou, jaar na jaar helpen met een lagere TCO.

Ja. Minimaal 20 voertuigen. Heb je minder voertuigen, geen probleem, dan werken we nog steeds graag met je samen, echter betaal je wel voor 20 voertuigen. Stel dus dat je 14 bussen hebt, met 3 bestuurders per bus, dan betaal je elke maand 20 x € 14,99.

Dat ligt natuurlijk per klant verschillend. Echter wat wij zien over onze klanten: -20% schade in jaar 1, -10% in jaar 2 en -10% in jaar 3. Qua brandstof zien we besparingen in het eerste jaar tussen de 0,5 en 2,5% en in het 2de jaar nog eens 2,5% brandstofbesparing. Met deze cijfers is de businesscase voor Hello Mobility dus snel gemaakt.

{"nl":"Schadepreventie is het resultaat van een doel, een plan en beleid dat jij samen met de coach bepaalt. Dus om bij dat doel te komen bedenkt de coach een plan en samen met de jou zetten we dit plan om in beleid en gebruiken we de data uit de voertuigen om het beleid vorm te geven. Er zullen dus dingen moeten veranderen in de organisatie. Want schadepreventie gaat niet vanzelf en als je doet wat je deed krijg je wat je had. De coach legt samen met jou kritische succesfactoren vast die jij zelf in je bedrijf moet veranderen met behulp van de coach. De inzet komt dus van 2 kanten."}

We maken gebruik van data die al verzameld word door reeds aanwezige telematica in de voertuigen. Wij verrijken deze data met technologie en slimme algoritmes zodat we de rijstijl in een veilig rijgedrag score kunnen omzetten. De data bied je de mogelijkheid om onveilig rijgedrag vroegtijdig te signaleren zodat je je medewerker kunt helpen om beter te worden. Vanzelfsprekend zijn we een ISO27001 gecertificeerde organisatie. 

NEE! Onze data sluit niemand uit en gaat je helpen beter te worden. Bijvoorbeeld: een chauffeur heeft een constante rijstijl met weinig bijzonderheden. De data signaleert nu een afwijking ten opzichte van deze rijstijl en de chauffeurscoach of hubmanager wordt geinformeerd vanuit het Hello Mobility Dashboard. Onze coaches leren de manager hoe je het gesprek aangaat vanuit een hulp gedachte. Hoe kan ik je helpen? Wat is er aan de hand? Heb je problemen thuis? Kortom, gebruik onze data om mensen en je organisatie beter te maken. Smart, Safe, Sustainable & Together!

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op

Hello Mobility koppelt momenteel met de volgende Telematica Providers:

Staat jouw telematica leverancier hier nog niet tussen? Neem contact met ons op!