Gratis intake Log in

Ambitie nieuwe oplossingen voor ondernemers

We ontwikkelen Hello Mobility toekomstbestendig door met VVCR-Prodrive
In 2019 ontwikkelde toenmalig Sparklab, het innovatielab van Nationale-Nederlanden, Hello Mobility. Inmiddels zijn we een succesvol, zelfstandig merk dat zich inzet om wagenparkbeheer te verbeteren. We willen verder groeien tot een toekomstbestendig bedrijf met de juiste kennis en expertise. Daarom ontwikkelen we Hello Mobility door onder leiding van VVCR-Prodrive.
 
Wat verandert er?
Nationale-Nederlanden brengt Hello Mobility onder bij VVCR-Prodrive. Verder verandert er niets. Hello Mobility blijft zich als zelfstandig label inzetten om schades en kosten te minimaliseren via datagedreven coaching. Het strategisch partnerschap met VVCR-Prodrive biedt ons de mogelijkheid nieuwe verkeersveiligheidsoplossingen te ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van Last mile logistiek, elektrificatie van wagenparken en micromobiliteit. Onze ambitie is nul werkgerelateerde verkeersongevallen. Nationale-Nederlanden blijft intensief betrokken bij Hello Mobility en neemt een minderheidsbelang in VVCR-Prodrive.
 
Heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op via contact@hellomobility.nl. Of plan een gratis intake in. We beantwoorden uw vragen graag.